Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem 460g

Nasze przetwory produkowane są domowym sposobem. Naturalne składniki mają ogromny wpływ na nasze zdrowie i samopoczucie, a przy okazji potrafią zadbać o doznania smakowe. Wysoka jakość surowców, oraz odpowiednie proporcje nadają kunszt naszym produktom.

Skład:

Fasola biała 30%, kiełbasa wieprzowa 6% (mięso wieprzowe 65%), boczek wieprzowy 4%, tłuszcz wieprzowy, woda, skrobia ziemniaczana, sól, glukoza, koncentrat pomidorowy, marchew, cebula, pietruszka, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, cukier, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, substancja konserwująca: azotyn sodu.

Wartości odżywcze:

W 100g produktu / 1 porcja 100g RWS % na 100g / 1 porcja
Wartość energetyczna – 624kJ / 149kcal 7,4
Tłuszcz – 6,3g 9
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,4g 17
Węglowodany – 15,6g 5,7
w tym cukry – 0,7g 0,8
Białko – 6g 11,2
Sól – 0,8g 13,3

Alergeny:

Gluten. Na terenie zakładu występują: gorczyca, siarczyny, łubin.

Należy spożyć przed: data i numer partii na wieczku opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin. Podawać po podgrzaniu.

Waga 08 kg
Wymiary 10 × 10 × 14 cm